Koppla bort din Stripe-konto
Detta kommer att återkalla betalningen för Stripes åtkomst till ditt Stripe-konto. Du kommer att omdirigeras till Stripe för att verifiera din identitet.
Vad händer när du kopplar bort:
- Betalning för Stripe kommer inte längre att kunna behandla kostnader åt dig
- Ditt Stripe-konto och dina data förblir intakta, ingenting raderas
- Du kan återansluta när som helst genom att länka ditt konto igen i appen.
Du kommer att bli ombedd att logga in på Stripe för att verifiera din identitet.