Skip to content

Ontkoppel je Stripe-account

Hierdoor wordt de toegang van Payment for Stripe tot je Stripe-account ingetrokken. Je wordt doorgestuurd naar Stripe om je identiteit te verifiëren.

Wat er gebeurt als je de verbinding verbreekt:

  • Payment for Stripe kan dan geen betalingen meer namens jou verwerken.
  • Je Stripe-account en gegevens blijven intact, er wordt niets verwijderd.
  • Je kunt op elk moment opnieuw verbinding maken door je account opnieuw te koppelen in de app.

Je wordt gevraagd om in te loggen bij Stripe om je identiteit te verifiëren.