Odpojte svůj účet Stripe
Tímto zrušíte přístup služby Payment for Stripe k vašemu účtu Stripe. Budete přesměrováni na Stripe k ověření vaší totožnosti.
Co se stane, když se odpojíte:
- Payment for Stripe již nebude moci zpracovávat platby vaším jménem
- Váš účet a data Stripe zůstanou nedotčené, nic nebude smazáno
- Můžete se kdykoli znovu připojit propojením účtu v aplikaci
Budete požádáni o přihlášení do Stripe a ověření vaší identity.