Bağlantıyı kesin: Stripe hesabınız
Bu işlem, Payment for Stripe'ın Stripe hesabınıza erişimini iptal eder. Kimliğinizi doğrulamak için Stripe'a yönlendirileceksiniz.
Bağlantı kesildiğinde neler olur:
- Payment for Stripe artık sizin adınıza ödeme tahsil edemeyecek
- Stripe hesabınız ve verileriniz olduğu gibi kalır, hiçbir şey silinmez.
- Hesabınızı uygulamada tekrar bağlayarak istediğiniz zaman yeniden bağlantı kurabilirsiniz.
Kimliğinizi doğrulamak için Stripe'a giriş yapmanız istenecektir.