Odłącz swoje konto Stripe
Spowoduje to cofnięcie dostępu Payment for Stripe do Twojego konta Stripe. Zostaniesz przekierowany do Stripe w celu weryfikacji tożsamości.
Co się stanie po odłączeniu:
- Payment for Stripe nie będzie już mogła przetwarzać płatności w Twoim imieniu
- Twoje konto i dane Stripe pozostają nienaruszone, nic nie zostaje usunięte
- Możesz ponownie nawiązać połączenie w dowolnym momencie, ponownie łącząc swoje konto w aplikacji
Zostaniesz poproszony o zalogowanie się do Stripe w celu weryfikacji swojej tożsamości.