Skip to content

Putuskan sambungan akaun Stripe anda

Ini akan menarik balik akses Payment for Stripe ke akaun Stripe anda. Anda akan dialihkan ke Stripe untuk mengesahkan identiti anda.

Apa yang berlaku apabila anda memutuskan sambungan:

  • Payment for Stripe tidak lagi dapat memproses caj bagi pihak anda
  • Akaun dan data Stripe anda kekal utuh, tiada apa yang dipadamkan
  • Anda boleh menyambung semula pada bila-bila masa dengan memautkan akaun anda sekali lagi dalam aplikasi

Anda akan diminta untuk log masuk ke Stripe bagi mengesahkan identiti anda.