Isključite svoj Stripe račun
Ovim će se opozvati pristup usluge Payment for Stripe vašem Stripe računu. Bit ćete preusmjereni na Stripe kako biste potvrdili svoj identitet.
Što se događa kada prekinete vezu:
- Plaćanje za Stripe više neće moći obrađivati naplate u vaše ime
- Vaš Stripe račun i podaci ostaju netaknuti, ništa se ne briše
- Možete se ponovno povezati u bilo kojem trenutku ponovnim povezivanjem računa u aplikaciji
Bit ćete zamoljeni da se prijavite u Stripe kako biste potvrdili svoj identitet.