Irrota yhteys Stripe-tili
Tämä peruu Stripen pääsyn Stripe-tilillesi maksun. Sinut ohjataan Stripe-palveluun henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.
Mitä tapahtuu, kun irrotat yhteyden:
- Stripe-maksut eivät enää voi käsitellä maksuja puolestasi.
- Stripe-tilisi ja tietosi pysyvät ennallaan, mitään ei poisteta
- Voit yhdistää tilisi uudelleen milloin tahansa linkittämällä sen uudelleen sovelluksessa.
Sinua pyydetään kirjautumaan Stripeen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.