Deconectați-vă contul Stripe
Această acțiune va revoca accesul Payment for Stripe la contul dvs. Stripe. Veți fi redirecționat către Stripe pentru a vă verifica identitatea.
Ce se întâmplă când vă deconectați:
- Payment for Stripe nu va mai putea procesa încasări în numele dvs.
- Contul și datele dvs. Stripe rămân intacte, nimic nu este șters.
- Vă puteți reconecta oricând conectând din nou contul în aplicație.
Vi se va solicita să vă conectați la Stripe pentru a vă verifica identitatea.