Skip to content

Koble fra Stripe-kontoen din

Dette vil tilbakekalle Payment for Stripes tilgang til Stripe-kontoen din. Du blir omdirigert til Stripe for å bekrefte identiteten din.

Hva skjer når du kobler fra:

  • Payment for Stripe vil ikke lenger kunne behandle betalinger på dine vegne
  • Stripe-kontoen og dataene dine forblir intakte, ingenting slettes
  • Du kan når som helst koble til igjen ved å koble kontoen din til appen på nytt

Du vil bli bedt om å logge inn på Stripe for å bekrefte identiteten din.