Húzza ki a Stripe-fiók
Ez visszavonja a Stripe Stripe-fiókodhoz való hozzáféréséért járó fizetést. Átirányítunk a Stripe oldalára személyazonosságod igazolására.
Mi történik, ha leválasztod a hálózatot:
- A Stripe fizetése a továbbiakban nem lesz képes feldolgozni a költségeket az Ön nevében.
- A Stripe-fiókod és adataid érintetlenek maradnak, semmi sem törlődik
- Bármikor újracsatlakozhatsz, ha újra összekapcsolod a fiókodat az alkalmazásban.
A rendszer felkér majd, hogy jelentkezzen be a Stripe-ba személyazonossága igazolásához.